A Grincs, azaz Cindy Lou

Újraéledt a Grincs őrület! A bájos Cindy Lou frizuráját most te is elkészítheted. Egy baráti karácsonyi bulin nem lesz ennél menőbb hajkorona.

Frizurák az ünnep kellékeivel

Imádjuk ezt a videót, mert tényleg kreatív ötleteket hoz, amiket azonban nem túl bonyolult elkészíteni, ráadásul a kedvenc ünnepi kellékeinket használja, mint például a piros girland, vagy az izzósor. A végeredmény magáért beszél.

Fenyőfa fonás

Sokféle változata van, ez tényleg nagyon egyszerű, és mutatós, készüljön akár gyerekeknek, vagy fiatal felnőtteknek.

Hajdíszek

Ha nem is annyira a hajaddal, inkább egy jó kis DIY projekttel ügyködnél, akkor készíts ünnepi hajdíszt. Ez a legegyszerűbb frizurát is feldobja majd. Mindössze a legegyszerűbb hajpántra lesz szükséged, egy ragasztópisztolyra, és jöhetnek is a szalagok, a díszgömbök, a különböző gyöngyök, használhatsz zsenília drótot, papírt, de varrhatsz őzike füleket is. A hajdíszed lehet klasszikus, akár annyi is elég rá, hogy piros selyemszalaggal betekered, és piros, illetve arany gömböket, vagy bármilyen más karácsonyfadíszt ragasztgatsz rá. Készíthetsz magyal ágas hajpántot is, és ahogy már említettük, az ünnepi őzike is szuper választás. Íme, néhány videó inspirációnak!