A tűz

Ehhez a témához a vörös, piros, arany, más fémek és a fények tartoznak szorosan. Azonban nem szerencsés az egész asztalnak egységes színt választani, mert az túl agresszív hatást kelthet. Inkább variáld őket a saját ízlésednek megfelelően.

FORRÁS: SHUTTERSTOCK
FORRÁS: SHUTTERSTOCK

A tüzet gyertyákkal, de akár fényfüzérrel is az ünnepi asztalra csempészheted. Ezek nappali fénynél, félhomályban és este is remekül mutatnak. Ami nagyszerű ebben a megoldásban, az a teríték minimalista mivolta. Mivel ezek önmagukban is nagyon látványosak, nem szükséges melléjük más kiegészítő.

A jég

A fehér, az üveg, a kristály, az ezüst, a fakóbb kék és a minimalista stílus kapcsolódik a jég és hó tematikához. Teríts szellősen és csupán pár apró részlettel érzékeltesd, hogy a karácsonyi asztal köré gyűltek egy Jégvarázs világba csöppentek.

FORRÁS: SHUTTERSTOCK
FORRÁS: SHUTTERSTOCK

Vágj ki hópelyheket papírból vagy dekorgumiból, és helyezd el véletlenszerűen az asztalon. Emellé válasz fehér kiegészítőket, tányérokat, kristály vagy üvegpoharakat és ezüstszínű evőeszközöket. Azonban figyelj arra, hogy ne legyenek túl aprók a hópelyheid, nehogy észrevétlenül az ételbe kerüljenek.

1. Glattis sárgaréz poháralátét 6 db-os - ikea.hu 1490 Ft, 2. LED-es valódi viaszgyertya 4 db - tchibo.hu 6995 Ft, 3. Pamut asztalterítő - H&M home 2990 Ft, 4. Desszertes tányér - moemax.hu 1190 Ft, 5. Kings evőeszköz készlet matt arany - butlers.hu 4990 Ft, 6. Kristály pezsgős pohár 6 db - kika.hu 9190 Ft
1. Glattis sárgaréz poháralátét 6 db-os - ikea.hu 1490 Ft, 2. LED-es valódi viaszgyertya 4 db - tchibo.hu 6995 Ft, 3. Pamut asztalterítő - H&M home 2990 Ft, 4. Desszertes tányér - moemax.hu 1190 Ft, 5. Kings evőeszköz készlet matt arany - butlers.hu 4990 Ft, 6. Kristály pezsgős pohár 6 db - kika.hu 9190 Ft FORRÁS: SHUTTERSTOCK

Csodás készülődést!