Tartsd melegen a bögréd!

Egy igazán egyszerű megoldás, hogy mindig melegen tartsd a bögréd tartalmát, miközben a kezedet sem égeti a forró porcelán. Köss a csészédnek ruhát! Egyszerű, gyors, praktikus és mivel te magad készíted, ajándéknak sem utolsó. A legegyszerűbb kötési technikát is választhatod, de a gyakorlottabbak köthetnek neveket, mintákat is bele. Kapoccsal, tépőzárral, de akár gombbal is rögzítheted egymáshoz a ruhácska két végét.

FORRÁS: SHUTTERSTOCK-ETSY
FORRÁS: SHUTTERSTOCK-ETSY

Öltöztesd fel a gyertyákat is!

Jópofa megoldás lehet, ha a gyertyákat is megajándékozod egy-egy kötött kardigánnal. Ennek hasonlóképpen egyszerű a technikája, mintha a bögrédnek készítenéd a téli ruhát. Használd a tél színeit, pirosat, zöldet, fehéret, de a fehér gyertyák minden színben elegánsak lesznek.

FORRÁS: ETSY-NOTONTHEHIGHSTREET.COM
FORRÁS: ETSY-NOTONTHEHIGHSTREET.COM

Melengető ölelés

Nincs is jobb dolog annál, mint amikor egy hosszú, fagyos nap után bebújsz a takaró alá, amit előzőleg felmelegített egy forró vizes palack. Ehhez hasonlóan jó érzés az is, amikor az átfagyott kezeddel megfogod a zsebedben lévő, tenyérnyi méretű melengető palackokat. Hogy ezek az érzések még kellemesebbek legyenek, köss a palackoknak ruhát. Nemcsak szebbek lesznek tőle, de puhábbak is.

FORRÁS: PRESS LOFT
FORRÁS: PRESS LOFT

Köntösbe bújtatott üvegek

Igazán télies hangulatot teremthetsz az ünnepi asztalon azzal, ha kötött köntösbe bújtatod az üvegeket. Ha a terítékkel ég egyéb kiegészítőkkel harmonizáló színt választasz, különösen elegánssá teheted a karácsonyi vacsorát.

FORRÁS: ETSY
FORRÁS: ETSY