Amennyiben a tűz és a jég jegyében képzeled el az idei karácsonyod, úgy fontos, hogy merd szabadjára engedni merész kreativitásodat. A színek és formák teremtsék meg azt a pezsgő harmóniát, mely egyszerre pihentet és energizál.

Játssz a színekkel

A párosítás tekintetében a piros és a fehér, az arany és az ezüst kombinációja lesz az abszolút nyerő. Te döntöd el, hogy melyik legyen hangsúlyosabb, mert választanod mindenképp kell, hiszen e nélkül csupán egy színes karácsonyi dekorációt kapnál.

FORRÁS: SHUTTERSTOCK
FORRÁS: SHUTTERSTOCK

Lobogjon a tűz

A visszafogott színek – fehér, ezüst, halványkék – mellé engedd, hogy egy kandalló hozza meg a kellő hangulatot. Ezért természetesen nem kell építetned egyet, akár elektromos kandallót is vehetsz, mely később egész télen „ropoghat” abban a helyiségben, melyben épp vágysz rá.

Varázsolj havas tájat

A műhó nem csupán spray formájában kapható. Vattaszerű állapotban is beszerezheted, vagy akár tengeri sóval is megidézheted a havas táj hangulatát. Tégy a megfelelő állagból a belső ablakpárkányra, a szekrény polcaira, de akár a karácsonyfán is használhatod. Ez, no meg némi gyertya máris életre kelti a hideg-meleg együttesét.

FORRÁS: SHUTTERSTOCK
FORRÁS: SHUTTERSTOCK

Érints meg a lángokat

Amennyiben egy visszafogott, minimalista karácsonyi dekorációban gondolkodsz, úgy a fehér és ezüst díszek, dekorelemek mellé tégy – akár túlzóan sok – égősort, gyertyát, apró fényeket. Ezek fogják szimbolizálni a tüzet, mely nem csupán lángokból áll, hiszen a tűz képes fényt hozni az éjszakába.

1. WINTERGREEN tobozkoszorú - butlers.hu 12.900 Ft, 2. EMOS Home Deco gyertya állvány emag.hu 5190 Ft, 3. LED-es dekorációs világítás - ikea.hu 2690 Ft, 4. SNOW Üveg gyertyatartó - kika.hu 3299 Ft, 5. Beltéri LED fényfüzér - bestmarkt.hu 3290 Ft, 6. Elektromos kandalló - bauhaus.hu 89.990 Ft, 7. Toll boa - fantileggombdekor.hu 2190 Ft
1. WINTERGREEN tobozkoszorú - butlers.hu 12.900 Ft, 2. EMOS Home Deco gyertya állvány emag.hu 5190 Ft, 3. LED-es dekorációs világítás - ikea.hu 2690 Ft, 4. SNOW Üveg gyertyatartó - kika.hu 3299 Ft, 5. Beltéri LED fényfüzér - bestmarkt.hu 3290 Ft, 6. Elektromos kandalló - bauhaus.hu 89.990 Ft, 7. Toll boa - fantileggombdekor.hu 2190 Ft FORRÁS: SHUTTERSTOCK